Fler än någonsin väljer BRA till Östersund

DSC_3909
BRAs besättningar flyger fler passagerare än någonsin till Östersund.

Under perioden januari till juli har nästan 70 000 personer flugit med BRA på linjen Östersund-Stockholm Bromma. Det är en ökning med 12 % jämfört med samma period i fjol

”Jättekul att allt fler väljer att resa med oss. Det är många faktorer som ligger bakom ökningen. De korta, snabba flödena på Bromma och kort incheckningstid (15 minuter) är viktigt. Vi är också glada att kunderna uppskattar vår lokalproducerade frukost. Viktigast är dock den personliga servicen som vi på BRA ger och som jag vet att våra kunder uppskattar mycket”, säger Eva Nyh Hederberg, regionchef Östersund/Sundsvall hos BRA.

BRA flyger till Östersund fyra gånger på vardagar med SAAB 2000 som tar 50 passagerare.  På helgen flygs Östersund-Bromma med både SAAB 2000 och jetflygplanet Avro RJ 100 med plats för 112 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.