Norwegian börjar flyga Rovaneimi-London

737 - Wenche Foss
Linjen ska flygas med Boeing 737-800.

Norwegian fortsätter att utveckla linjenätet i Europa med nya linjer. Under onsdagen lanserades nytt direktflyg mellan Rovaniemi i Finland och London Gatwick.Med start 19 december kan boende i Rovaniemiregionen för första gången flyga reguljärt direkt till London Gatwick. Norwegian flyger sedan tidigare mellan Helsingfors och London men snart kan även boende i finska Lappland flyga direkt till den populära storstaden från Rovaniemi. Linjen ska trafikeras två gånger i veckan under vinterhalvåret, måndagar och fredagar.

”Det är glädjande att vi nu kan erbjuda de som bor i Rovaniemiregionen möjlighet att flyga direkt till London i moderna och bekväma flygplan med gratis WiFi och live tv ombord. Och för Londonbor blir det nu betydligt lättare att besöka tomtens hemstad Rovaniemi som är ett exotiskt resmål för britter där man även kan få uppleva norrsken om man har tur”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Med Norwegians linjenät från London Gatwick finns det många möjligheter för boende i finska Lappland att resa vidare ut i världen.

I Storbritannien lanserar Norwegian flera nya linjer. Förutom nytt direktflyg mellan London Gatwick och Rovaniemi lanseras även nya direktlinjer mellan London Gatwick och Keflavik på Island samt mellan Manchester och Gran Canaria och Teneriffa i Spanien.

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.