Primera Air utökar flottan

Primera_Air_Nordic,_YL-PSC,_Boeing_737-86N_(19582942952)_(2)
Primera Air Boeing 737-800.
Det dansk-lettiska flygbolaget Primera Air kommer nästa år att utöka sin Boeing 737 flotta från åtta till tio flygplan. Det handlar om två Boeing 737 Next Generation som ska flyga tillsammans med bolagets åtta övriga Next Generation flygplan.

Beslutet att utöka flygplansflottan till sommarsäsongen 2017 kommer efter en ökad efterfrågan och att Primera Air har transporterat över 550 000 passagerare hittills i år och räknar med över en miljon passagerare innan 2016 är slut.

Primera Air flyger idag till mer än 70 destinationer med två Boeing 737 baserade i Sverige, fyra i Danmark och ett i både Finland och Island. Det är oklart om de nya Boeing 737 kommer att registreras hos det danska dotterbolaget Primera Air Scandinavia eller det lettiska dotterbolaget Primera Air Nordic.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.