BRA hyr in ATR från DOT

DOT_LT,_LY-DAT,_ATR_42-500_(16454857481)
DOT ATR 42-500 LY-DAT som ska flyg för BRA från Bromma.

Det svenska flygbolaget BRA kommer att leasa en ATR 42-500 från det danska flygbolaget Danish Air Transport (DAT) litauiska dotterbolag DOT. Detta har flyg24nyheter tidigare rapporterat om. Nu har BRA släppt flygschema för ATR:en. 

DOTs ATR 42-500 kommer att vara baserad på Stockholm Bromma Airport och ska flyga till Kalmar, Sundsvall och Växjö. Det är flygplansindividen LY-DAT som ska användas och den flyger just nu åt Blue Island. BRA kommer att hyra in DOT mellan den första september och 31 oktober i år.

BRA har tidigare i år även hyrt in det norska flygbolaget Wideröe som har flugit med Bombardier Dash 8 Q400 från Ängelholm, Ronneby och Kalmar. Just nu flyger en Dash 8 Q400 från Wideröe mellan Växjö och Bromma.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.