Strand+storstad populärt hos KLM

4437481756_4444957b47_b
KLMs resenärer flyger helst till sandstränder eller en storstad.

I en enkätundersökning bland KLMs kunder framgår det att flygbolagets mest frekventa resenärer drömmer sig bort till kritvita sandstränder på Aruba och till storstadspulsen i New York. I samband med att Air France och KLM lanserar en av sina största priskampanjer i år, släpper flygbolaget även statistik om vad de mest frekventa resenärerna drömmer om för resmål. Bland de resmål som resenärerna oftast besöker återfinns storstäder som London och Paris, men om de får drömma sig bort toppar Arubas kritvita stränder listan.

Utöver New York återfinns bland drömresmålen även Kapstaden, Havanna och ett flertal sydamerikanska städer så som Lima, Buenos Aires och Rio de Janeiro.

”New York har alltid varit ett populärt resmål, men det är kul att se andra uppstickare som intresserar våra resenärer och som de önskar resa till. Inte minst att ett resmål som Havanna som fortsätter att öka i popularitet, jämfört med den tidigare favoriten Bangkok”, säger Carina Bergqvist på Air France-KLM.

Två femtedelar av de svarande har rest mellan 3-5 gånger under de senaste tolv månaderna och mer än 80 procent kommer resa till en storstad inom de kommande fyra månaderna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.