Bombhot mot SAS flyg och Bryssel

Brussels_Airport_Runway_25_R
Bryssels flygplats.

Alla flighter till Bryssel har bombhotats under onsdagskvällen och Bryssels flygplats har satts i beredskapsläge. Bombhotet har drabbat två SAS flygningar från Oslo och Stockholm, men de ska ha landat tryggt enligt norska Dagbladet.

”Man har tolkat det som att det ska ha varit mot ingående flyg mot Bryssel och då hade vi två flyg som var på väg mot Bryssel”, säger Cathrine Sandegren presskontakt hos SAS till Aftonbladet.

SAS flygningarna landade mellan 19.20 och 19.40 på flygplatsen i Bryssel utan några problem. Det ska finnas uppgifter på att ett ytterligare ett plan bombhotats under onsdagskvällen. Det gäller en flygning från Marocko med Royal Air Maroc.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.