Blue Islands och BRA leasar ATR från DOT

DOT_LT,_LY-DAT,_ATR_42-500_(16454857481)
LY-DAT ATR 42-500 som ska flyga för Blue Islands och BRA.

Flygbolaget Blue Islands från ön Jersey har ingått ett wet-lease avtal med Danish Air Transports dotterbolag DOT om att basera en ATR 42-500 på grannön Guernsey. DOTs ATR 42 kommer att används för att säkerställa att det inte uppstår förseningar på Blue Islands flygningar mellan Jersey och Guernsey. Enligt lokala medier har det varit problem med punktligheten på flygningarna mellan öarna som normalt tar 15-20 minuter.

DOT kommer att flyga för Blue Islands till 31 augusti och därefter ska ATR:en från DOT att baseras i Sverige och flyga för BRA. DOT ska flyga för BRA till den 1 november på bolagets linjer från Stockholm Bromma. Det är flygplansindividen LY-DAT som ska användas för båda uppdragen enligt DOTs Business Development Manager Andreas Mathisen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.