Air Berlin introducerar Business Class i Europa

Air_Berlin_A321-211_D-ALSC
Air Berlin kort-och medeldistans flotta får nu Business class ombord. Airbus A321.

Air Berlin har sedan tidigare haft Business Class ombord på sina långdistansflygplan Airbus A330. Men nu introduceras Business Class produkten även på kort- och medeldistansflygningarna inom Europa. Det är dock ingen stor satsning, det är endast den första raden på flygningarna som kommer att vara reserverade för Business Class passagerare. Som Business Class passagerare får man extra benutrymme ombord och flera fördelar på marken. Det blir en egen incheckningsdisk för Business Class, tillgång till Lounge, prioritetsboarding och ”fast-track” i säkerhetskontrollen.

Ombord kommer man bli erbjuden en helt ny mat-meny från Air Berlin där allt ingår i Business Class och det är möjligt att köpa från menyn i Economy. Medlemmar i Air Berlins bonusprogram kommer att få dubbla poäng för flygningar i Business Class.

Att Air Berlin introducerar i Business Class i Europa är ett ytterligare steg i riktningen mot att göra om bolaget från ett lågprisflyg till fullservicebolag. Från Ethiad Airways sida, som är en av Air Berlins ägare, är det en fördel för deras Business och First Class passagerare att kunna fortsätta resa i högre klass än Economy om man fortsätter resa med Air Berlin.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.