Eurowings samarbetar med Singapore Airlines

Eurowings_A320-200_(D-AIZS)_arrives_London_Heathrow_15Sep2015_arp
Eurowings Airbus A320.

Lufthansas lågprisflygbolag Eurowings och Singapore Airlines har skrivit ett avtal om att Eurowings linjer inom Europa ska ”feeda” in passagerare till Singapore Airlines långlinjer. Det handlar främst om Eurowings linjer från München och Düsseldorf som ska ansluta till Singapore Airlines långlinjer från de två städerna.

Eurowings flyger idag till 130 destinationer från sju baser i Tyskland med en lågprismodell. Flottan består av Airbus A320 och Airbus A330 som har överförts från moderbolaget Lufthansa.

Singapore Airlines och Lufthansa har tidigare utökat sitt samarbete utöver Star Alliance genom ett partnerskap på linjer från Singapore till Europa. I det partnerskapet ingår också Austrian Airlines, Swiss och SilkAir.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.