Boka flyget via Facebook Messenger

Nu kan du boka flygresan via Facebook. Icelandair är ett av de första flygbolagen i världen att erbjuda möjligheten till att boka flyg via Facebook Messenger. Tidigare har KLM erbjudet resenärer att få all flyginformation om resan via Facebook och nu tar Icelandair ett steg ytterligare i Facebook-utvecklingen. 

Icelandair innovativa användning av Facebook Messenger är en inblick i framtiden för att förbättra kundupplevelsen. Messenger roboten är ett effektivt kundverktyg med bokning och sökfunktion, den kan också svara på återkommande frågor, ge snabba och innehållsrika svar kombinera text, bilder och även video.

”Vi vill ständigt förbättra resehanteringen för kunderna, från allra första början i deras boknings upplevelse. Att Icelandair placerar Icelandair i framkant och gör bokning av flyg tillgängligt via Facebook Messenger, markerar engagemang för våra kunder. Vi vet vilka plattformar våra kunder använder och vill anamma nya sätt att kommunicera med dem och erbjuda värdefull interaktioner med dom i det utrymmet”, säger Gudmundur Óskarsson, Director Marketing and Business Development på Icelandair.

Se hur Facebook Messenger fungerar med bokningar i filmen nedan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.