Norwegian har börjat flyga Paris-USA

Norwegian_Long_Haul,_Boeing_787-8_Dreamliner,_EI-LNB_-_LAX_(22558329066)
Norwegian Boeing 787-8 har nu börjat flyga från Paris.

Norwegians internationella expansion fortsätter och sent under fredagskvällen lyfte en fullbokad Dreamliner för första gången från New York till Paris. De kommande dagarna lanseras även flygningar mellan Paris och Los Angeles samt mellan Paris och Fort Lauderdale som startar den 4 augusti.

”För att kunna konkurrera globalt i flygbranschen är det viktigt att bygga en robust internationell verksamhet. Med Paris på långdistanskartan kan vi erbjuda ännu fler resenärer på båda sidor Atlanten möjlighet att flyga bekvämt till ett lågt pris. De nya linjerna mellan Paris och USA har hittills tagits emot väldigt bra av både fransmän och amerikaner”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Paris-Fort Lauderdale och Los Angeles kommer att flygas två gånger i veckan vardera och linjen till New York ska flygas tre gånger i veckan med Boeing 787-8.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.