Alitalia och Virgin utökar codeshare

air-journal_Alitalia-Virgin-Australia
Alitalia och Virgin Australia fortsätter att samarbeta.

Från och med idag (2 augusti)  kommer det italienska flygbolaget Alitalia och australiensiska Virgin Australia att utöka det codeshare samarbete som finns sedan tidigare mellan bolagen. Utökningen innebär att Alitalia kommer att sätta sin AZ-kod på flera inrikeslinjer i Australien som Virgin Australia flyger.

Samarbetet mellan bolagen startades 15 april i år och omfattade då Alitalias linjer från Abu Dhabi till Milan Malpensa och Rom som fick Virgins VA-kod på flygningarna. Poäng till bolagens olika förmånsprogram går nu att få även om man flyger på antingen Alitalia eller Virgin Australia och är medlem i det andra bolagets förmånsprogram.

Linjer som omfattas i det nya codeshare samarbetet är åtta Virgin-linjer från Sydney till bland annat Adelaide, Perth och Melbourne.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.