Norwegian flyger B787-9 till OSL och CPH

Norwegian_Air_Shuttle_Boeing_787-9_Dreamliner_EI-LNI_(Greta_Garbo)_approaching_JFK_Airport
Norwegian Boeing 787-9.

Norwegian har nu publicerat en tidtabell för bolagets nya Boeing 787-9, som är en förlängd version av Boeing 787-8, som visar att 787-9 kommer att börja flyga från Köpenhamn och Oslo under nästa år. Idag flyger två Boeing 787-9 från London Gatwick till destinationer i USA.

Den längre 787-9 kommer att ersätta den mindre 787-8 på linjer från Oslo till New York JFK, Los Angeles, Oakland, Orlando och Fort Lauderdale. Den ska flyga till New York tre gånger i veckan och till de andra destinationerna i USA blir det en till två avgångar per vecka.

Norwegian kommer också att introducera Boeing 787-9 på linjer till Asien. Det blir linjen Oslo-Bangkok som kommer att flygas en gång i veckan till den thailändska huvudstaden med start den sjunde juni 2017.

Från Köpenhamn blir det en avgång per vecka till Los Angeles från den 27 mars nästa år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.