Swiss kommer med CS 100 till Göteborg

C-GWXZ_CS100_LBG_SIAE_2015_(18938690776)
Swiss blev första flygbolag att ta emot Bombardier CS 100 i början av juli i år.

Swiss tog emot den första Bombardier CS 100 i början av juli och premiärflygningen med passagerare skedde den 15 juli med en returflygning mellan Zürich och Paris vilket flyg24nyheter tidigare rapporterat om. Det går att se var den första CS 100 flyger just nu här.

Under hösten kommer man fortsätta att ta emot fler CS 100 från Bombardier och detta leder till att flera nya linjer kommer att flygas med det nya flygplanet. En av linjerna som får CS 100 trafik är Swiss linje till Göteborg från Zürich. Bombardier-planet kommer att flyga till Göteborg på söndagar från och med februari nästa år.

Linjer som kommer att få flygtrafik med CS 100 går från Zürich och Genève till bland annat Frankfurt, Alicante och Amsterdam respektive München och Valencia. Det rör sig mest om enstaka frekvenser med en eller två flygningar i veckan på linjerna förutom till Frankfurt som ska flygas med CS 100 fler gånger i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.