Ryanair och Wizz Air expanderar

Ryanair_Wizz_(7141688277)
Ryanair och Wizz Air expanderar med nya linjer.

Lågprisflygbolagen fortsätter att starta nya linjer och expandera på den europeiska flygmarknaden. Ryanair tillkännagav i veckan att man kommer att starta fyra nya linjer från Storbritannien under nästa år samt att man konverterar nio säsongslinjer till att flygas året runt. Främst handlar det om linjer från Newcastle och Leeds/Bradford som kommer att flygas med Ryanairs Boeing 737-800.

Det östeuropeiska lågprisbolaget Wizz Air vill inte vara sämre och har tillkännagivit nio nya flyglinjer som kommer att startas under vintersäsongen 2016/2017. Det blir två nya flyglinjer till Skandinavien, båda linjerna kommer att gå till Billund i Danmark. Därifrån ska man kunna flyga till Bucharest och Tuzla två gånger i veckan med Airbus A320. Wizz Air flyger idag till Billund från Gdansk, Vilnius och från den 23 juli även till Cluj Napoca i Rumänien.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.