Lufthansa har återvänt till Iran från München

Rolling out, FRA.
Lufthansa Airbus A330-300.

Lufthansa har börjat flyga till Teheran, Irans huvudstad från München igen efter att sanktionerna från Europa på Iran har släppts.

Linjen München-Teheran flygs tre gånger i veckan med avgångstid 22.10 från München vilket erbjuder bra bytesmöjligheter från Skandinavien. Den Airbus A330-300 som flyger linjen ankommer sedan till Teheran 05.20 dagen efter och återvänder till München efter ett par timmar i Teheran.

Lufhansa flyger även från Frankfurt till Teheran dagligen med Boeing 747-400 och linjen från München ska komplettera Frankfurt-linjen. Inom Lufthansa gruppen flyger även Austrian Airlines upp till två gånger per dag från Wien till Teheran med Airbus A320.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.