SAS utökar codeshare med Singapore igen

OY-KBO_Airbus_A319-132_(cn_2850)_Scandinavian_Airlines_-_SAS._(7378458528)
Singapore Airlines och SAS fortsätter att samarbeta utöver Star Alliance-samarbetet.

SAS och Singapore Airlines har under hela året arbetat med ett codeshare samarbete mellan bolagen, och först tillkännagav man ett samarbete där SAS linjer från Stockholm, Köpenhamn och Oslo skulle ingå i samarbetet. Men det slutade med att endast linjer från Köpenhamn fick en SQ kod på flygningarna.

Nu har bolagen ändrat sig igen och sedan den fjärde juli har SAS satt sin SK-kod på flygningar från Singapore till Amsterdam, London Heathrow och Paris CDG. Detta möjliggör för fler och enklare flygresor från Skandinavien till Singapore med ett byte på någon av de tre nya flygplatserna i samarbetet. Dessutom kan man flyga med Singapore Airlines direktlinje från Köpenhamn till Singapore flera gånger i veckan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.