Alitalia har börjat flyga Rom-Beijing

Airbus_A330-200_Alitalia_(AZA)_F-WWYT_-_MSN_1218_-_Named_Canaletto_-_Will_be_EI-EJI_(5589391283)
Alitalia Airbus A330-200 flyger nu fyra gånger i veckan till Kina.

Det italienska flygbolaget Alitalia har sedan den 18 juli börjat flyga till Beijing från bolagets hub i Rom. Linjen kommer att flygas fyra gånger veckan med Airbus A330-200. Under invigningsceremonin för linjen kommenterade Alitalias Vd Cramer Ball att man under 2016 har startat tre nya långdistanslinjer från Rom, till Santiago, Mexico City och nu Beijing. Ball sade också att Kina är en viktigt marknad för flygbolaget och att det i framtiden kan startas fler linjer till Kina från Italien.

Alitalia får konkurrens på linjen från Star Alliance bolaget Air China som flyger dagligen mellan Rom och Beijing. Alitalia flyger idag 14 långdistanslinjer från Rom, men endast tre går till Asien och resterande 11 flygs till Amerika.

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.