Linköping – Bringing ” East Swedes” to the World!

kh1lmzxwmxml4bfesozz
SAAB 2000 från SAAB med Linköping City Airports nya slogan.

Linköping City Airport har startat en ny slogan som enligt ett pressmeddelande från flygplatsen ska se till att världen får ta del av befolkningen i ”östra Sverige”. Slogan som är ”Bringing East Swedes to the World!” ska stärka den känsla av samhörighet som många av flygplatsens resenärer delar. Flera nickar igenkännande åt varandra när de flyger ut på morgonen från Linköping, knyter kontakter och småpratar med varandra i terminalen och på planet, sedan ses de allt som oftast på flygplatserna i Europa eller övriga världen på väg hem enligt pressmeddelandet från Linköping City Airport.

 

Tillsammans med SAAB har flygplatsen dekorerat en SAAB 2000 från SAAB som flyger olika charterflygningar för både SAAB och andra uppdragsgivare. Flygplanet flög bland annat för Almedlasflyget.se från Linköping till Visby under Almedalsveckan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.