Hawaiian Airbus nödlandade i Tokyo

4111753013
Hawaiian Airlines Airbus A330 efter nödlandningen på Haneda-flygplatsen i Tokyo.

En Airbus A330 från Hawaiian Airlines tvingades i natt nödlanda i Tokyo. En landningsbana fick stängas och flera avgångar ställs in efter händelsen. Ingen av de 293 personerna ombord skadades, uppger lokala medier.

Planet hade lämnat Tokyos flygplats Haneda runt midnatt och skulle till Honolulu, men vände tillbaka till Japan efter att varningar i cockpit indikerade att något var fel med hydrauliksystemet. Planet nödlandade vid halv två på natten. Åtta av de tio däcken gick sönder i landningen.

Officiella flygplatskällor uppger att landningsbanan kommer att hållas stängd fram till förmiddagen och att det kommer att orsaka inställda flyg och förseningar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.