Var flyger British Airways A380 i vinter?

A380_&_Red_Arrows_-_RIAT_2013
British Airways Airbus A380.

Med start den 30 oktober börjar vintertidtabellen för de flesta flygbolagen att gälla. British Airways har nu tillkännagivit vilka av deras linjer som kommer att flygas med Airbus A380, världen största passagerarflygplan.

British Airways kommer att flyga till Los Angeles från London Heathrow med Airbus A380 under vintern 2016/2017. Det blir en daglig avgång för A380 till Los Angeles vilket kompletterar British Airways andra dagliga avgång till L.A. från London som flygs med Boeing 777.

Övriga linjer som A380 kommer att flyga dagligen är London till Boston, Hong Kong, Miami, San Francisco, Singapore och Washington. A380 kommer också att flygas till Johannesburg och Los Angeles tio gånger per vecka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.