Norwegian med hög kabinfaktor i juni

5D4A4507
Norwegian fortsätter att växa.

Totalt valde närmare 2,8 miljoner passagerare att flyga med Norwegian i juni vilket är drygt 300 000 fler resenärer än samma månad föregående år. Kabinfaktorn var på imponerande 90,2 procent, upp 2,2 procentenheter.

”Vi är tacksamma för att så många resenärer väljer att flyga med Norwegian och vi kommer att jobba hårt för att upprätthålla förtroendet från våra kunder – även med tanke på de problem vi hade i början av juli vilket jag verkligen beklagar till alla berörda. Dagens trafiksiffror visar en kabinfaktor på över 90 procent och det är en bra beläggning jämnt fördelat över alla marknader”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos

Norwegian genomförde 99,2 procent av de planlagda flygningarna men lyckades endast med en punktlighet på 69,8 procent. Enligt Norwegian beror detta på flera faktorer, bland annat strejker och väderproblem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.