SAS uppgraderingar färdiga

MG_9918-1400x895
SAS nya kabin i PLUS.

Under lördagen kom SAS Airbus A340 Toste Viking (OY-KBD) tillbaka från SR Technics i Zürich där en omfattande kabinuppgradering har slutförts. Således har alla SAS långdistansflygplan uppgraderats med en ny kabin vilket gör att SAS nu kan erbjuda en förbättrad produkt för alla resenärer på långlinjerna.

Alla åtta A330 och sju A340 är nu i drift med nya kabiner, men den A340 som används som reserv även kallad ”LAN-kärran” har inte uppgraderats och behåller sin ursprungliga kabin. Detta på grund av att flygplanet lämnar SAS flotta 2019.

På SAS är man nöjd med att 11 flygplan i långdistansflottan framgångsrikt uppgraderats med nya kabiner, medan det under senaste året har kommit  fyra nya A330E som har haft den nya kabinen från början.

SAS presenterade de nya kabinerna i februari förra året och det har tagit nästan ett och ett halvt år att få alla långdistansflygplan uppgraderade. Detta ger alla passagerare tillgång till en 15-tums HD-skärm i Business Class  respektive 12 och nio-tums skärmar på SAS Plus och SAS Go. Alla säten i Business Class och SAS Plus har ett eget eluttag och USB-port.I SAS Go delar två säten på ett eluttag, men varje passagerare har sin egen USB-port.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.