Hummingbird Aviation köper Waltair

26195404933_c5e050ea2e_b
Waltair Cessna Citation.

Flygbolaget Hummingbird Aviation har köpt det svenska flygbolaget Waltair och bolagen kommer gå samman under namnet Hummingbird Aviation.

Hummingbird Aviation  grundades 1991 och är ett av Stockholms äldsta taxiflygföretag. Flottan består av taxiflyg, helikoptrar och ambulansflyg som används över hela Europa.
WaltAir  är ett privatjetföretag vars verksamhet sträcker sig över hela Europa, Ryssland och norra Afrika och har sedan 1994 varit verksamt inom flygcharter, frakt och ambulansflyg. WaltAir flyger med fyra Cessna Citation, en Beech 350 samt en Beech 300 med bas på Norrköpings flygplats.

”Jag ser enbart möjligheter med sammanslagningen av våra två bolag. Som ett enat bolag med starka visioner och stabil grund kommer vi vara det självklara valet för resenärer med höga krav på flexibilitet och service,”säger Tobias Holmgren, VD på WaltAir.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.