Direktflyg återupptar Umeå-Luleå

Jetstream_32_AIS_Airlines_PH-CCI
AIS Airlines Jetstream 32.

Den 5 september återupptar flygarrangören Direktflyg i samarbete med AIS Airlines flyglinjen Umeå-Luleå. Det blir två avgångar i vardera riktning varje vardag som AIS Airlines kommer att flyga med Jetstream 32.

”Efter en stadig ström av återkommande förfrågningar gällande resor mellan Umeå och Luleå har vi nu fattat beslut att återigen starta trafik på sträckan”, säger Tezz Torsdotter Åkerman, General Manager på Svenska Direktflyg.

Linjen Umeå – Luleå har varit utan reguljär flygtrafik sedan december 2014 då Direktflyg slutade att trafikera linjen. Umeå-Luleå kommer att flygas tillsammans med linjen Åre Östersund-Umeå vilket innebär en ny tidtabell för Åre Östersund-linjen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.