SAS säljer resterande del i Widerøe

Widerøe_Q400_1
SAS säljer nu den resterande del av Widerøe som man behöll efter försäljningen 2013.

I september 2013 sålde SAS 80 procent av aktierna i det regionala flygbolaget Widerøe till WF Holding. Samtidigt som man gjorde detta meddelade SAS att resterande aktier skulle säljas under 2016 och nu har SAS tillsammans med WF Holding kommit överens om att sälja den återstående ägarandelen om 20 procent till WF Holding enligt försäljningsavtalet.

Widerøe kommer fortsatt att vara en viktig regional partner till SAS, främst på den norska inrikesmarknaden. Att SAS säljer den resterande delen av Widerøe kommer inte att påverka bolagets resultat under räkenskapsåret 2015/2016.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.