Ny linje till Newark från Norden

WOW_Air_A320_LY-VEY
WOW Air Airbus A320.

Isländska WOW Air öppnar den 25 november sin sjunde nordamerikanska destination. Den här gången är destinationen New York/Newark.

Ännu ett flygbolag ger sig in i kampen om passagerare mellan Norden och New York. Det isländska lågprisflygbolaget WOW Air kommer från vintertrafikprogrammet den 25 november flyga dagligen mellan Reykjavik och Newark Airport i New York. Detta ger Icelandair åter konkurrens på en nordamerikansk destination även om det isländska bolaget främst använder J.F. Kennedy Airport.

WOW Air har lagt tidtabellen så att det är minimal väntetid i Reykjavik för resenärer till och från Köpenhamn och Stockholm Västerås. Reykjavik-Newark kommer att flygas med Airbus A321 med plats för 200 passagerare. Linjerna till Köpenhamn och Stockholm Västerås flygs med Airbus A320.

SAS har tillsammans med Icelandair varit de enda nordiska flygbolagen som under vintern flugit Newark Airport. Norwegian och Finnair använder i stället New York-JFK, medan Icelandair använder både Newark och New York-JFK.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.