Brussels Airlines Avro RJ nödlandade på Landvetter

Avro_RJ100_Brussels_Airlines_OO-DWI
Brussels Airlines BAe Avro RJ 100 som nödlandade på Landvetter under måndagen.

Brussels Airlines eftermiddagsavgång från Stockholm Bromma fick efter 45 minuter nödlanda på Göteborg Landvetters flygplats. Anledningen var ett motorproblem och enligt passagerare ombord hördes det en smäll efter en kvarts flygning. Planet nödlandade på  vid 17.30-tiden på måndagen. Flygplanstypen var BAe Avro RJ 100 som hade 98 passagerare ombord.

”Landningen skedde precis nu. Det handlar om ett plan som skulle åka mellan Bromma och Belgien. Under färden fick piloten en indikering på att det var ett problem med en av planets fyra motorer vilket gjorde att det nödlandade på Landvetter. Landningen var odramatisk och vi håller just nu på att ta hand om passagerarna”, berättade Charlotte Periasamy, pressinformatör på Swedavia minuterna efter nödlandningen för Göteborgs-Posten.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.