SAS introducerar Plus Saver

SAS_LN-RCU_Boeing_737-600_at_Værnes
På SAS euroflygningar introduceras nu SAS Plus Saver.

SAS har tidigare haft en period av en Plus Saver produkt på sina långdistansflygningar. Nu är det ett tillfälligt test av Plus Saver på europeiska rutter till och med den 30 september. Detta innebär att resenärer med SAS kan köpa de förmåner som ingår i SAS Plus för ett billigare pris än normalt. På europalinjerna är förmånerna 2 x 23 kg bagage, tillgång till lounge, fast track, gratis mat och dryck ombord och extra bonuspoäng.

Det är affärsresenärer som reser på SAS Plus, men under sommarmånaderna finns det fler turister än affärsresenärer som flyger med SAS och detta är anledningen till att man introducerar SAS Plus Saver under sommaren.

Jämfört med traditionella Plus biljetter har Plus Saver begränsningar för ändringar och avbokningar och man kan endast gör ändringar mot en avgift. SAS har valt ut 44 destinationer där Plus Saver kan köpas. De stora affärslinjerna till Frankfurt och London Heathrow är undantagna och majoriteten av linjerna går till semesterdestinationer.
Med Plus Saver Produkten fortsätter SAS ökningen av antalet pris- och serviceklasser på de europeiska linjerna. När det nya servicekonceptet lanserades i juni 2013 var det bara SAS Go och Plus. Nu finns SAS Go, Go Light, SAS Plus och nu Plus Saver.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.