Singapore Airlines utökar flygningar till USA

csm_A350_XWB_Singapore_Airlines_paint_completed_444bbcb0ce
Singapore Airlines A350 under montering.

Singapore Airlines flyger idag två dagliga flygningar mellan Singapore och San Francisco. Den ena flygningen går via Hongkong, den andra via Seoul Incheon. En non-stop avgång kommer att börja trafikeras den 23 oktober med Airbus A350. I samband med lanseringen av non-stop-flygningen kommer Singapore–Seoul–San Francisco att ändra sträckning och gå från Singapore via Seoul till Los Angeles. Denna förändring innebär att det framöver kommer att finnas möjlighet att flyga med Singapore Airlines till Los Angeles två gånger dagligen, då den nya turen kompletterar den redan befintliga som går från Singapore via Tokyo Narita till Los Angeles. Utökningen till Los Angeles träder i kraft den 23 oktober 2016.

Flygtiden för den nya non-stop-flygningen Singapore–San Francisco kommer att variera från 14 till nästan 18 timmar beroende på riktning och tid på året. Resan, som är på mer än 1 360 mil, kommer att vara flygbolagets längsta flygning fram till 2018, då en ny variant av A350-900 lanseras. Detta möjliggör ännu längre non-stop-flygningar mellan Singapore och exempelvis Los Angeles och New York, då den nya Airbus A350-900ULR är inköpt för att utföra just ultra-långdistansflygningar.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.