Högt tryck på Dubai i sommar

Emirates_Boeing_777-300_Prasertwit-1
Emirates Boeing 777-300ER ska flyga en extra avgång till Stockholm.

Intresset för Dubai som sommardestination växer och trycket har varit så stort att Emirates nu har utökat sin kapacitet med en extra avgång mellan Stockholm och Dubai den 16 juli. Antalet resenärer med Emirates mellan Stockholm och Dubai har ökat med 45 procent i juli 2016 jämfört med samma period i fjol.

”Det är första gången som vi har lagt till en extra avgång och det är otroligt kul att svenskarna har fått upp ögonen för Dubai även som sommardestination. Staden och regionen har enormt mycket att erbjuda året runt, för både barnfamiljer, ungdomar och affärsresenärer”, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.