SAS flyger Tokyo-Bergen i sommar

1280px-SAS_A340-300(OY-KBA)_(6782321191)
SAS Airbus A340-300.

SAS kommer under juli och augusti flyga linjen Tokyo-Bergen istället för Tokyo-Köpenhamn. Det handlar om tre flygningar med SK 984 som kommer att flygas till Bergen. Det är den 16 juli, 6 augusti och 13 augusti som en Airbus A340-300 kommer att landa på Bergens flygplats.

SAS har tidigare genomfört liknande flygningar med stopp i Nordnorge och även Kiruna har fått besök av Tokyo-linjen. SAS arrangerar flygningarna i samarbete med japanska resebyråer som säljer resor och flygbiljetter på linjen. De tre flygningarna till Norge är till för japanska turister som kan flyga direkt till slutdestinationen istället för att byta i Köpenhamn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.