Norwegian börjar med brittiska inrikeslinjer?

Norwegian_Boeing_737-800;_LN-DYA@CPH;04.06.2010_575ay_(4688160639)
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian planerar att eventuellt börja flyga inrikeslinjer i Storbritannien från hubben London Gatwick. Det handlar om feederlinjer till Norwegians långlinjetrafik och det har tidigare diskuterats om Ryanair eller Easyjet skulle sköta denna trafiken för Norwegian. Men nu ser det ut som att Norwegian själva ska börja flyga fedderlinjer med Boeing 737-800.

Norwegian flyger idag till Birmingham, Edinburgh och Manchester förutom London Gatwick, men det handlar bara om internationella linjer. Om Norwegian skulle ge sig in på den brittiska inrikesmarknaden blir det i tuff konkurrens med British Airways, Easyjet och Flybe.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.