MTR Express börjar samarbeta med SAS

Eurobonus
SAS och MTR Express inleder nu ett samarbete.

SJ-utmanaren MTR Express som trafikerar tågavgångar mellan Stockholm och Göteborg fortsätter att bryta ny mark. Som enda tågbolag i Sverige ingår nu MTR Express partnerskap med Nordens främsta lojalitetsprogram, SAS EuroBonus. Från och med nu kommer MTR Express kunder att kunna tjäna EuroBonus-poäng på sina resor med MTR Express.

Med EuroBonus-partnerskapet stärks MTR Express erbjudande till både affärs- och fritidsresenärer ytterligare. MTR Express-kunder med EuroBonus-kort kommer att kunna tjäna upp till 500 EuroBonus extrapoäng per resa, beroende på biljettyp.

”Vi bygger MTR Express tillsammans med våra kunder, och en feedback vi fått är att våra kunder vill ha ett attraktivt lojalitetsprogram. Genom vårt partnerskap med EuroBonus blir vi det tågbolag i Sverige med det allra starkaste lojalitetsprogrammet”, säger MTR Express VD Johan Söör.

”SAS EuroBonus är Nordens främsta lojalitetsprogram med över fyra miljoner medlemmar. Våra medlemmar har redan idag ett stort urval av partners utöver SAS där de kan tjäna poäng för att komma iväg på drömresan. MTR Express blir ännu en viktig del i detta erbjudande”, säger Nils Lindhe chef för SAS EuroBonus

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.