Wings of Lebanon har börjat flyga till Sverige

OD-HAJ_B737-3Q8_Wings_of_Libanon_(7947827346)
Wings of Lebanon Boeing 737.

Förra torsdagen startade Wings of Lebanon en av sina två nya direktlinjer mellan Sverige och Libanon. De skånska resenärerna kommer nu att kunna flyga till Beirut från Malmö Airport en gång i veckan och från den 4 juni går två flygningar i veckan från Stockholm Arlanda Airport till den libanesiska huvudstaden. Det är ungefär sex år sedan det gick direktlinjer mellan Sverige och Libanon trots att det finns en stor potential för linjer mellan länderna. Potentialen som Wings of Lebanon har sett gör att man börjar flyga två gånger i veckan från Stockholm och en gång i veckan från Malmö.

”Vi är mycket glada över att kunna öka tillgängligheten till Libanon från Sverige. I dagsläget flyger drygt 11 000 transfererande resenärer per år mellan Stockholm och Beirut, och även i södra Sverige finns en stark efterfrågan på flyg till Beirut,” säger Elizabeth Axtelius, Aviation Business Director på Swedavia.

Från Stockholm blir det avgångar på tisdagar och söndagar medan den veckovisa avgången från Malmö Airport sker på torsdagar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.