Linköping-Pyrenéerna även under 2017

DSC_3860
BRA ska flyga till Pyrenéerna från Linköping även under 2017.

I vintras flög Quality Travel charteravgångar till Pyrenéerna från Linköping. Resultatet blev en succé och även nästa vinter kommer man kunna flyga direkt till skidåkning i Pyrenéerna från Linköping. Quality Travel som representerar Andorra i Sverige kommer erbjuda två avgångar i samband med sportlovet (vecka 8) och vecka 12. Linjen kommer trafikeras av BRA med en Avro RJ-85 som tar 85 passagerare. BRA kommer att landa på Girona flygplatsen som är en av de närmsta flygplatserna till Pyrenéerna.

”Efter fjolårets succé så känns det riktigt bra att kunna erbjuda skidflyg från Linköping även nästa vinter. De resenärer som flög till Andorra nu i vinter var oerhört nöjda” säger,Camilla Lejon, VD Linköping City Airport

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.