Problem på Arlanda ytterligare en gång

Arlanda_Tower_at_night
Stockholm/Arlanda har problem med flygtrafiken igen.

Det går inte så bra just nu för flygtrafiken på Arlanda. Under måndagseftermiddagen och kvällen har Arlanda åter igen drabbats av tekniska problem som medför en del förseningar. Den här gången handlar det om tekniska problem hos Luftfartsverket som inte ska vara relaterade till problemen som uppstod i helgen.

Först strax efter klockan 19 på måndagskvällen var de tekniska problemen åtgärdade. Denna gång var det inte stopp i trafiken utan flygplatsen kunde endast användas till 50 procent på grund av säkerhetsskäl. Detta ledde till förseningar och inställda avgångar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.