SAS ökar avgångar och platser

Airbus_A330_(SAS)_(3627261781)

När vinterprogrammet SAS rullas ut i slutet av oktober, kommer resenärer i Skandinavien har tillgång till ett bredare utbud av avgångar till populära destinationer inom landet, inom Skandinavien och i Europa.

”Vi arbetar ständigt för att förbättra erbjudandet vi levererar till våra kunder. Förutom att flyga till populära vinter semesterorter och fortsätter att investera vår energi på Asien och USA, ska vi nu öka antalet avgångar på populära rutter ”, säger Evind Roald, Commercial Director på SAS.

Ökad efterfrågan på den svenska marknaden innebär att Kiruna och Amsterdam nu kommer att få tre dagliga flyg från Stockholm i stället för två. SAS lägger till en ytterligare daglig avgång till Helsingfors vilket innebär totalt nio per dag medan linjen till Trondheim ökas från en till två dagliga avgångar.

Resenärer på inrikesflygningar inom Danmark kommer att ha tillgång till ytterligare 38.000 platser. Huvuddelen av denna ökning kommer att vara på linjen Köpenhamn-Ålborg. Förutom den nya direktlinjen till Miami som kommer att lanseras i september, kommer fler avgångar till destinationerna Krakow, Wien, Reykjavik och Faro vilket gör dem till året runt destinationer från Köpenhamn. Dessutom kommer SAS också att fortsätta att erbjuda en fjärde daglig avgång mellan Köpenhamn och Stuttgart.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.