KLM utökar i Linköping efter passagerarrekord

KLM_Cityhopper_E190_PH-EZA

Under april månad reste närmare 13 000 resenärer med KLM från/till Linköping City Airport, aldrig har så många flugit med KLM under en och samma månad.

Det är på grund av att linjen visar en positivt utveckling som gör att dagens tre avgångar kommer att flygas året runt. Den tredje turen, som avgår från Amsterdam till Linköping 09.30 och från Linköping 11.45, kommer nu gå även under perioden nov-mars. Det innebär ett tillskott på drygt 15 000 flygstolar per år.

”Vi är oerhört glada över detta. Det innebär att näringslivet i Östergötland även under vinterhalvåret får ett mycket effektiv resande, framför allt när man reser långväga till USA och Asien från Linköping” – säger Camilla Lejon, VD Linköping City Airport AB.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.