Eurowings expanderar i Wien

Eurowings,_D-AIZQ,_Airbus_A320-214_(23021360326)
Eurowings Airbus A320.

Det tyska Lufthansabolaget Eurowings som under förra året öppnade en bas på Wiens flygplats fortsätter att expandera och lanserar nu sex nya linjer från Wien. Alla linjer kommer att börja flygas i månadsskiftet oktober/november.

Nya destinationer blir Gran Canaria,  Jerez de la Frontera, Nürnberg, Pisa, Fuerteventura och Malaga. Det blir ett varierat antal frekvenser på linjerna, till Gran Canaria blir det två avgångar per vecka medan Wien-Nürnberg kommer att flygas elva gånger per vecka. Alla linjer kommer att flygas med Eurowings Airbus A320 med plats för 174 passagerare.

Eurowings kommer även att utöka antalet avgångar från Wien till Barcelona, London Stansted och Düsseldorf i månadsskiftet oktober/november.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.