Turkish Airlines växer i Amerika

Turkish_Airlines_Airbus_A330-200,_SIN
Turkish Airlines Airbus A330-200.

Amerika har varit fokus för Turkish Airlines under maj i år. Bolaget har gjort sin första inbrytning på Centralamerika med Bogota och Panama City och den 16 maj gick premiärflyget från Atlanta. Turkish Airlines har därmed vuxit till 15 destinationer i Amerika. Boeing 777-300ER kommer att flyga Istanbul-Atlanta och Istanbul-Bogota-Panama City kommer att flygas med Airbus A330-200.

Bolaget utnyttjar sitt momentum i USA och Atlanta blev bolagets nionde destination i landet.Den nya linjen gör att Turkish Airlines nu flyger 70 gånger i veckan till USA. De båda centralamerikanska städerna är hemmabaser för Star Alliance partners och erbjuder därigenom goda möjligheter för Turkish Airlines passagerare att ta sig vidare, nämligen Avianca i Colombia och Copa i Panama.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.