EGYPTAIR MS 804 INTE HITTAD

MS804-PlaybackImage
Rutten som MS 804 flög innan den kraschade i Medelhavet. (Flightradar24)

Den Airbus A320 som under gårdagen försvann från flygledarnas radar har nu hittats och man har fått ett tydligare händelseförlopp uppgavs det under gården. Flygplanet svängde 90 grader åt vänster och sedan 360 grader åt höger, medan det föll från 38 000 fot (11 600 meter) till 15 000 fot (4 600 meter) enligt Greklands försvarsminister.

Under gårdagseftermiddagen uppgav en grekisk försvarskälla att man påträffat vad man tror är vrakdelar från planet cirka åtta mil söder om området där flygplanet försvann från radarn. Det ska vara två flytande orangea föremål som misstänks vara flytvästar.

Senare under torsdagen uppgav Ahmed Adel som är chef på Egyptair att vraket har hittats. Men detta stämmer alltså inte och sökinsatsen är tillbaka på ruta ett.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.