KLM har börjat flyga till Southampton & Dresden

KLM_CityHopper_Fokker_70_Menten
KLM Fokker 70.

KLM har startat två nya linjer i Europa från hubben i Amsterdam. Det är Southampton i Storbritannien och Dresden i Tyskland som KLM Cityhopper ska flyga. Linjerna kommer att bidra till att KLMs hubb blir större och får fler feederlinjer till Amsterdam.

Southampton kommer att trafikeras med två avgångar per dag på vardagar och en per dag under helgen. Linjen kommer att flygas med Fokker 70 och Embraer 190. Southampton-Amsterdam flygs redan av Flybe som nu får en stark konkurrent på linjen.

Dresden-Amsterdam ska flygas sju gånger i veckan med en avgång varje dag. Linjen kommer att flygas med Fokker 70 och Embraer 190. Dresden har sedan tidigare ingen linje till Amsterdam.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.