EGYPTAIR AIRBUS A320 HAR KRASCHAT

Airbus_A320_(EgyptAir)_(3719293653)
Egyptair Airbus A320.

Sent under gårdagskvällen startade Egyptair flight 804 från Paris Charles de Gaulle flygplatsen för en flygning till Kairo som skulle landa under torsdagsmorgonen. Men 16 kilometer in i egyptisk luftrum försvann den Airbus A320 som flög flight 804 från radarn. Flygplanet hade då en höjd på 37 000 fot (11 200 meter) och har varit mitt över medelhavet. Enligt egyptiska myndigheter ska flygplanet kraschat i Medelhavet och en sökinsats har inletts.

Någon nödsignal har inte skickats ut från planet innan det försvann och det fanns 56 passagerare och tio besättningsmedlemmar. Noterbart är att det fanns tre livvakter i besättning vilket inte är normalt.

I mars i år kapades ett plan av Egyptair, på väg från Alexandria till Kairo. Kaparen tvingade besättningen att landa på Cypern. På marken släpptes alla besättningsmedlemmar och passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.