Norwegian med fler passagerare i april

Aicraft_Red Nose_April 2016
Norwegian fortsätter att växa även under 2016.

Under april i år flög 2 302 041 passagerare med Norwegian, en ökning med 8 procent jämfört med samma månad förra året. Det motsvarar 168 000 fler resenärer i april 2016 än 2015. Den totala trafiktillväxten ökade med 14 procent medan kapaciteten ökade med 11 procent under april. Siffrorna påverkas av att påsken inföll i april förra året. Kabinfaktorn på Norwegians flygningar var 84,5 procent vilket är en ökning med 2,1 procentenheter jämfört med april förra året.

”Vi är väldigt nöjda med att fler väljer Norwegian när de ska ut och resa och det är särskilt glädjande att önska ännu fler affärsresenärer ombord. Den positiva utvecklingen på inrikeslinjer i Norden och Europa fortsätter och vi märker särskilt att den stabilt goda efterfrågan på långlinjerna fortsätter”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian genomförde 99,7 procent av de planlagda flygningarna i april varav 84,4 procent gick enligt tidtabell.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.