Finnair utökar samarbetet med American Airlines

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Finnair och American Airlines utökar sitt samarbete.

Finnair flyger idag en sommarlinje mellan Helsingfors och Chicago O´Hare som är ett stort nav för American Airlines. Detta har lett till att Finnair och American har haft ett codeshare samarbete med varandra och nu utökar man detta. Det handlar om linjer från Chicago som American flyger och som nu Finnair sätter sin AY-kod på.

Totalt handlar det om 12 linjer bland annat till Denver, Miami och Toronto. Finnair flyger även till New York, Miami och Toronto i Nordamerika, men det är bara New York och Miami som är året runt linjer. Alla Finnairs linjer till Nordamerika flygs med Airbus A330/A340.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.