SAS slutar flyga till Moskva

Scandinavian_Airlines_Boeing_737-600;_LN-RPZ@LHR;05.06.2010_576em_(4690517748)
SAS slutar flyga Stockholm-Moskva.

I september slutar SAS att flyga till Moskva från Stockholm. Anledningen är bristande lönsamhet och en svag rysk rubel som gör att få reser till Moskva. Linjen trafikeras idag med två avgångar per vecka och flygs med Boeing 737.

Tidigare i år lade SAS ner linjen Köpenhamn-Moskva och Stockholm är den sista destinationen som SAS flyger från till Moskva.I och med nedläggningen av Stockholm-Moskva har SAS endast en destination kvar i Ryssland och det är St. Petersburg dit man flyger fyra gånger per vecka från Köpenhamn med Airbus A320.

Alla passagerare som har bokat en resa med SAS till Moskva kommer att bli ombokade till Air Baltics flygningar Stockholm-Riga-Moskva.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.