Kristianstad Österlen Airport får sommartrafik

Amapola_Fokker_50_SE-LJG
Amapola Flyg Fokker 50.

I fjol var det premiär för sommarflyg från Kristianstad Österlen Airport och det är något man fortsätter med även i sommar. Under de sju veckor som den ordinarie tidtabellen ligger nere kör man en sommaranpassad tidtabell med fyra dagars flyg per vecka från och till Stockholm. Amapola kommer att flyga med Fokker 50 för Sparrow Aviation på måndagar, torsdagar, fredagar och söndagar.

Satsningen på sommartrafik är ett samarbete mellan Sparrow, Kristianstad Golfklubb och Kristianstad Österlen Airport som tillsammans gör det möjligt med fyra avgångar per vecka under sommaren. Sparrow Aviation flyger under resten av året med hjälp av Amapola Flyg två-tre dagliga flygningar från Kristianstad till Stockholm med Fokker 50.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.