Emirates startar nya linjer till Kina

4122223135_19c6a49a9c_o
Emirates uppgraderar två linjer till Airbus A380.

Nyligen lanserade Emirates två nya flyglinjer till Yinchuan och Zhengzhou i Kina. De nya rutterna gör att Emirates expanderar sina flyglinjer till det kinesiska fastlandet till totalt fem destinationer, inklusive Beijing, Shanghai och Guangzhou.

”Vi ser ett jämnt och stabilt resande till Kina från Sverige och vi tror starkt på de nya destinationerna som vi nu lanserar. En resa till Zhengzhou med några dagars stop over i Dubai gör att resenärerna kan kombinera upplevelser från en av världens äldsta städer med upplevelser från en av världens modernaste”, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Emirates uppgraderar också sina dagliga flygningar till Prag och Taipei med bolagets flaggskepp Airbus A380.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.