SAS tillbaka i Bryssel med full kapacitet

OY-KAO_SAS_Scandinavian_Airlines_Airbus_A320-232_taxiing_at_Schiphol_(AMS_-_EHAM),_The_Netherlands,_18may2014,_pic-2
SAS flyger nu till Bryssel med full kapacitet igen.

SAS återupptog i går fullt trafikprogram med totalt tio avgångar per dag till Bryssel från Skandinavien, men flera avgångar har fått nya tider.

Efter terroristattacken mot Bryssels flygplats den 22 mars har nu nästan alla flygbolag återkommit till flygplatsen och den dagliga verksamheten börjar gå tillbaka till det normala. SAS hade en period från 22 mars till 5 april när alla flygningar från Skandinavien till Bryssel var inställda och den 6 april återupptogs SAS flyg till Bryssel med två dagliga avgångar från Köpenhamn och en från Stockholm och Oslo . Dessutom flög SAS under sex dagar, 6-12 april en tillfällig linje mellan Köpenhamn och Liege.

SAS kommer inledningsvis att flyga de planerade flygningarna till Bryssel, men har inte fått samma start-och landningstillstånd som tidigare. Detta medför att tidtabellen har några ändringar jämfört med tidigare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.